Uusi Ilvesläinen – Alicia

Lue miten Alicia päätyi legal techin maailmaan ja löysi opiskelijapaikan Ilvekseltä

Mikä inspiroi sinut legal tech -alalle?

Tapasin toimitusjohtajamme Heikin viime keväänä Paragraaffin verkostoitumistilaisuudessa. Hän etsi legal tech -harjoittelijaa, ja olen itse innokas tarttumaan uusiin oppimis- ja uramahdollisuuksiin. Heikin laaja kokemus ja innostus lakialan kehittämiseen sopi hyvin yhteen ammatillisten tavoitteideni kanssa. Pääsin lopulta aloittamaan vuoden kestävän harjoittelujakson Ilveksessä syyskuun puolessa välissä.

Millaisia erityisiä taitoja tai kokemuksia tuot tiimiin?

Minulla on kansainvälinen koulutustausta, opiskelin historiaa ja politiikkaa Trinity College Dublinissa. Tällä hetkellä opiskelen oikeustiedettä Itä-Suomen yliopistossa. Diplomaattiperheessä kasvaminen ja asuminen useissa maissa on antanut minulle globaalin näkökulman, mikä vahvistaa myynti- ja verkostoitumistaitojani. Puhun useita kieliä sujuvasti, mukaan lukien puolaa, ranskaa, englantia ja suomea. Aloitin juuri myös ruotsin kielen opinnot. Uskon, että aikaisempi työkokemukseni asiakaspalvelutehtävistä auttaa minua ymmärtämään ja vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Tuon tiimiin rohkean persoonallisuuden, luovuuden ja erinomaiset verkostoitumistaidot.

Kertoisitko työtehtävistäsi?

Avustan Heikkiä ja koko tiimiä monissa eri tehtävissä, kuten Ilves Insight -uutiskirjeen ja Legal Tech Transformation -uutiskirjeen hallinnoimisessa. Lisäksi tuen Legal Tech Glögit -tapahtumien järjestämistä, osallistun markkinointiin ja autan myynnissä. Olen mukana vähän kaikessa. Olen jopa päässyt kirjoittamaan muutaman rivin koodia ja paraikaa testailen Ilveksen uusia AI-tuotteita.

Mitä toivot saavuttavasi Ilveksen Legal Tech Trainee -harjoittelijana?

Haluan syventyä alan uusimpiin edistysaskeliin ja trendeihin, ymmärtää, kuinka teknologia voi muuttaa juristien työtä ja parantaa asiakaspalvelua. Tavoitteenani on myös luoda merkityksellisiä yhteyksiä alan toimijoihin. Toivon myös oppivani erilaisten legal tech -ratkaisujen tuoman arvon viestintää ja vakuuttavaa esittämistä. Tärkeintä tietysti olisi, että opin palvelemaan asiakkaitamme taitavasti eri tilanteissa ja samalla edistää Ilveksen kasvua.

Julkaistu 15.10.2024 klo 12:03

Back-top